0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

SAGA JE GOTOVA: Mbape konačno ‘prelomio’ – njegova odluka šokirala sve, poznato je da li prelazi u Real Madrid!

Objavljeno: 28.12.21 u 21:47

Šuškalo se da bi Kilijan Mbape mogao u toku januara da napusti Pariz, spakuje kofere i pređe u Real iz Madrida, koji ga ‘juri’ već duže vreme. Kraljevski klub je za usluge francuskog fudbalera nudio čak 188 miliona dolara.

Međutim, Mbape je doneo odluku da do kraja sezone ostane u redovima PSŽ-a. Kako sam navodi, on sa ‘svecima’ ima velike planove.

– Daću sve što imam da osvojimo Ligu šampiona, ligu i Kup. Da pružim zadovoljstvo navijačima, oni su to zaslužili – rekao je Mbape za „CNN“ i dodao:

Bio sam iskren. Srećan sam što ostajem. Ovo je moj grad, ovde sam odrastao. Ja sam Francuz. Želim da osvojim sve ove sezone. Igrati za PSŽ je neverovatno. Igrati sa porodicom i prijateljima pored sebe.

U osmini finala Lige šampiona, Mbape će upravo igrati protiv Real Madrida.

– Moramo biti spremni. To je najvažniji deo sezone. Naravno da želimo da se pojačamo. U prethodne dve godine smo igrali finale i polufinale. Sada želimo da osvojimo.

Zadovoljstvo mu je što deli svlačionicu sa Lionelom Mesijem.

– Velika mi je čast što ću svojoj deci moći da pričam da sam igrao sa Mesijem. Moramo da uživamo dok je u Parizu. To je neverovatan momenat za istoriju ove igre – zaključio je fransuski as.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter