0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

‘SADA BIH MU PUCAO U GLAVU’: Čuveni NBA as ‘vratio film’ skoro 40 godina unazad, pa šokirao svet ovom pričom!

Objavljeno: 27.12.21 u 13:56

To je bio veliki udarac za njega.

Proslavljeni košarkaš Čarls Barkli je na početku karijere doživeo veliku neprijatnost, kada mu je tadašnji menadžer ukrao 100 miliona dolara. Samo od ugovora, čuveni NBA as je zaradio više od 40 miliona dolara, ali mogao je mnogo više da je imao ispravnog agenta.

Mislim da sam prevaren za oko 100 miliona dolara. Moj prvi agent je bio lopov. Ukrao mi je sav novac, ne želim ni ime da mu pomenem… Lens Lačnik, to je ime tog stvora. Da, on je ukrao sav moj novac. Posle četiri godine sam bio švorc – prisetio se Barkli u podkastu ‘Lec Gou’, i potom dodao:

– Da ga vidim danas, verovatno bih mu pucao u glavu. Mrzim ga! – jasan je bio Barkli.

On je u razgovoru sa novinarom Denom Patrikom detaljno objasnio šta se tada dogodilo.

Mislim da su igrači dosta pametniji sada, nego što su bili tada. Tada je vaš agent dobijao vašu platu i davao vam džeparac, a ostatak novca “investirao”. Ja sam dobijao 15.000 dolara mesečno za trošenje i bio sam dvadesetjednogodišnji klinac. Dobijao sam ga svakog prvog u mesecu i ništa me nije zanimalo. Rekao mi je da investira ostatak i ja sam mu rekao da je to okej. Posle četiri godine sam bankrotirao, a nisam ni platio porez – objasnio je Barkli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter