1
Fudbal

Players of Serbia team celebrate victory against Portugal Dusan Tadic Uros Racic Milos Veljkovic Nemanja Gudelj Nikola Milenkovic Marko grujic Head coach Dragan Stojkovic Dusan Vlahovic Dusan Tadic Aleksandar Mitrovic Mihailo Ristic Sasa Lukic goalkeeper Marko Dmitrovic Stefan Mitrovic Uros Spajic Ljubinko Drulovic Sergej Milinkovic-Savic Andrija Zivkovic Luka Jovic Portugalija v Srbija - 2022 FIFA World Cup Qualifier Lisabon, 14.11.2021. foto: Starsport.rs ©

PAŽNJA, PAŽNJA: Stižu fenomenalne vesti koje će oduševiti Srbiju, postoji velika verovatnoća da će cela nacija moći da gleda ‘orlove’ na SP!

Objavljeno: 27.12.21 u 13:35

Lepe vesti.

Četa predvođena Draganom Stojkovićem uspela je da izbori plasman na Svetsko prvenstvo, koje će se naredne godine održati u Kataru.

Ono što posebno zanima sve ljude u Srbiji, jeste to gde će se utakmice Mondijala prenositi. Te teme se dotakao generalni direktor Telekoma Vladimir Lučić, koji je gostovao na TV Pink.

– Mi ranije nismo učestvovali na tim tenderima jer smo smatrali da javni servis ili neki od nacionalnih kanala treba da to rade, a sada učestvujemo na tenderima i verujemo da ćemo pomoći RTS-u da Svetsko prvenstvo u fudbalu i buduće kvalifikacije za ovo takmičenje budu prenošene na RTS – rekao je Lučić i potom dodao:

– Naša konkurencija je uzela kvalifikacije i takvi jednokratni potezi mogu samo da iznerviraju korisnike.

Sudeći po njegovim rečima, postoje šanse da se utakmice ‘orlova’ ponovo prenose na Radio Televiziji Srbije.

0
0

1 Komentara

  1. Dali 660 miliona evra za Premijer ligu a nisu mogli da plate za kvalifikacije . Ne mogu SBB da daju 100 puta manje , a kupuju Kopernikus za 450 miliona evra . Samo zatvor za te tipove

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter