0
Domaći fudbal

FOTO: SANDIĆ FOTO

‘PARNI VALJAK’ PREDSTAVIO KALENDAR ZA NOVU GODINU: Slike sa ovogodišnjeg kalendara predstavljaju ‘suvu’ emociju sa terena! (VIDEO)

Objavljeno: 27.12.21 u 15:07

Pred kraj 2021. godine, crno-beli su, tradicionalno, predstavili kalendar za predstojeću godinu na kome su glavni akteri, kao i uvek, prvotimci Partizana.

Za razliku od prethodnih godina, kada su teren zamenili poziranjem uspred foto aparata, što ne spada u ono čime su oduševljeni, slike sa ovogodišnjeg kalendara predstavljaju „suvu” emociju sa terena na kome su izvojevali najteže fudbalske bitke: posle sedam godina su jesenji prvaci, uz prolaz u narednu fazu UEFA takmičenja, tzv. „proleće “ u Evropi.

Novi kalendar za 2022. godinu predstavljen je u hotelu „Zepter“, Terazije 10, koji je naš partner unazad 7 godina.

Prisutnima se obratio predsednik FK Partizan g. Milorad Vučelić. Pored predstavnika medija, sa kojima smo i želeli uz koktel da se oprostimo od ove polusezone svečanosti su prisustvovali i generalni direktor g. Miloš Vazura, sportski direktor g. Ivica Iliev, zamenik genrealnog direktora g. Milorad Nikolić, koordinator skauting službe g. Ivica Kralj, , počasni predsednik FK Partizan g. Ivan Ćurković, članovi UO FK Partizan g. Mladen Mijatović i g Dragan Trailović, kao i prvotimci Miloš Jojić i Bojan Ostojić.

Sa novom energijom, motivisani i fokusirani na pohod na titulu, crno-beli vam žele srećne novogodišnje i božićne praznike!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter