0
AdmiralBet ABA Liga

head coach Aleksandar Dzikic Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

OGROMAN PROBLEM ZA BUDUĆNOST: Trener podgoričkog tima pozitivan na koronu, evo ko ga menja u današnjem meču!

Objavljeno: 27.12.21 u 10:58

Šef stručnog štaba podgoričke Budućnosti, Aleksandar Džikić, pozitivan je na korona virus nakon testiranja pre odlaska na put u Čačak.

Džikić ima blage simptome, po saznanju je odmah izolovan i ostao je u Podgorici. Ekipa i stručni štab su juče dva puta testirani i svi su bili negativni na Covid-19.

Na utakmici sa Borcom, ekipu će predvoditi pomoćni trener Srđan Flajs koji je za klupski sajt izjavio sledeće:

Domaćini će uraditi sve da poprave utisak iz prethodnog kola. Igraju jednom sedmično, imali su dovoljno vremena da se odmore, prestroje i pripreme za nas. Oba tima imaju svoje probleme, tako da ne znamo u kojim sastavima će se igrati. Imaju odlične strelce na bekovskim pozicijama i centarsku liniju koja može da se formatira prema potrebi. Sa druge strane, mnogi timovi su imali probleme sa njihovim zonskim adaptacijama. Znamo pred kakvim navijačima igramo i to nas dodatno motiviše.

Krilni centar Marko Jagodić-Kuridža veruje u pobedu.

Igramo protiv ekipe, koja je imala težak poraz u poslednjem kolu protiv Crvene zvezde. Sigurno će hteti da pokažu reakciju nakon tog meča i daju sve od sebe da probaju da nas iznenade pred svojom publikom. Na nama je da damo maksimum, da uradimo ono što smo pripremili i da dobijemo tu utakmicu. Takve utakmice moramo dobijati kako bismo ostvarili svoj cilj. Napokon imamo deset igrača na treningu. Nadam se da će iz dana u dan sve biti bolje – izjavio je Jagodić-Kuridža.

Podsetimo, utakmica je na programu danas od 18 časova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter