0
AdmiralBet ABA Liga

Partizan - Slask, Evrokup, Eurocup 15.12.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ODLOŽENA UTAKMICA PARTIZANA I MEGE: Nekoliko igrača i članova strućnog štaba dobilo pozitivan test na koronu!

Objavljeno: 27.12.21 u 16:18

Čekamo nakdnadni termin.

Košarkaši Partizana su u 13. kolu AdmiralBet ABA lige trebali da ugoste ekipu Mege večeras od 21 čas. Ipak, kako je objavljeno na zvaničnom sajtu ovog takmičenja, susret će biti odložen zbog problema sa koronavirusom.

Naime, na testiranju pred sam meč, 4 igrača i jedan član stručnog štaba Mege su dobila pozitivan test na koronu. Nakon ponovljenih testiranja, još jedan igrač, kao i još jedan član stručnog štaba su bili pozitivni, o čemu su obavešteni i crno-beli.

ABA Liga, Crvena Zvezda – Mega 1.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Uz sve to, na nekoliko igrača se sumnjalo da takođe imaju virus, pa je u dogovru dva kluba odlučeno da se susret odloži. Nekoliko dana pred utakmicu, pozitivan je bio i trener gostiju Vladimir Jovanović, pa je u najavi meča govorio Vule Avdalović.

Očekuje nas teška utakmica protiv Partizana na njihovom terenu. Oni su do sada pokazali dobre igre u oba takmičenja, imaju pun roster, popunjeni su na svakoj poziciji sa kvalitetnim igračima i jedni su od favorita sa osvajanje ABA lige. Imaju trenera koji je najuspešniji evropski trener svih vremena i sa čijim potpisom je Partizan pokazao da ima najviše ciljeve u ovoj sezoni. Mi u utakmicu ulazimo sa ciljem da odigramo kvalitetnu utakmicu i da pružimo svoj maksimum u ovom trenutku, imajući u vidu izostanke koje imamo. Jedan od glavnih zadataka će nam biti da odgovorimo na njihovu agresivnost najboljim mogućim rešenjima. Imamo veru u naš rad i mislim da imamo dobru priliku da pokažemo kvalitet, rekao je Avdalović tada.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter