4
Domaći fudbal

FOTO: FK Proleter

KUZMANOVIĆ JE NOVI SPORTSKI DIREKTOR PROLETERA: Odmah po dolasku je imao jasnu poruku!

Objavljeno: 27.12.21 u 22:21

Veliki dan za tim sa Slane bare!

Ekipa novosadskog Proletera pre više od mesec dana odlučila je da aktuelnog sportskog direktora Amira Bislimija nagradi mestom generalnog direktora, a da na poziciju sportskog direktora postavi jedno veliko fudbalsko ime. Tada nije bilo poznato ko će to biti i ‘licitiralo’ se, ali je sada sve mnogo jasnije.

U pitanju je Zdravko Kuzmanović! Reč je o nekadašnjem fudbaleru Bazela, Fiorentine, Štutgarta, Intera, Udinezea i Malage. U dresu reprezentacije Srbije odigrao je ukupno 50 utakmica, a bio je deo sastava koji je Radomir Antić odveo na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

‘Hvala klubu na ukazanom poverenju. Ambicije su se poklopile, dugoročni planovi su u pitanju. Želja je da svojim iskustvom i kontaktima omogućim klubu još lakše funkcionisanje. Dosta sam postigao u svojoj fudbalskoj karijeri, sada želim da se dokažem kao sportski direktor. Cilj je da klub afirmiše mlade igrače i uz par iskusnih se bori za gornji deo tabele!’ – rekao je Kuzmanović!

‘Posebno hvala „Fmm world“ koji je zaslužan za realizaciju dogovara sa Zdravkom Kuzmanovićem!’ – naglasio je Amir Bislimi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HotSport.rs (@_hotsport.rs)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK PROLETER Novi Sad (@fkproleterofficial)

0
0

4 Komentara

  1. Sretno ti bilo legendo …cuvaj se samo da neprodjes kao zigic i mnogi koji su zivote dali za taj klub.Cuvaj se samo tog sto si razgovarao sa njim lose iskustvo…prijateljski savet !!! Ruzno bi bilo da ti jedan mali covek posere po tako bogatoj karijeri.

    0
    0
    Odgovori
  2. Prvo, promeniti ime kluba, da zavrsimo zauvek sa komunistickim nasledjem!
    Drugo, stabilizovati klub finansijski a sa time i takmicarski (da plasman ne bi nikako smeo biti ispod osmogmesta.
    Tri, nakon perioda stabilizacije(koji bi trajao 2-3 godine) definisati „ofanzvnu strategiju“, napad na gornji deo tabele i plasman u Evropu
    Cetiri, Pripremiti i izvrsiti privatizaciju Kluba i organizaciju Kluba po korporativnom modelu,
    Pet, izgradnja reprezentativnog vlastitog stadiona i sportskog centra.
    Srecno!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter