0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

KAD JOKIĆ ODNESE ŠOU, TO IZGLEDA OVAKO: Uoči utakmice Srbin počeo da ‘tverkuje’ – osim publike, i sudija prasnuo u smeh! (VIDEO)

Objavljeno: 27.12.21 u 12:47

U noći koja je iza nas, košarkaši Denvera bili su bolji od košarkaša Klipersa, pošto su slavili rezultatom 103:100.

Još jednu maestralnu partiju pružio je srpski reprezentativac Nikola Jokić, koji je postigao 26 poena, uz 22 skoka i osam asistencija.

Srbin je čak postao prvi igrač sa učinkom 25+20+5 na dva uzastopna meča, poslednji put je to pošlo za rukom Čarlsu Barkliju 1988. godine. Podsetimo, na poslednjem meču protiv Šarlota, srpski centar je postigao 29 poena, uz 21 skok i 5 asistencija.

Uoči same utakmice, Nikola Jokić je ponovo pokazao da je pravi šoumen, pa je svojim gestom izazvao osmeh kod publike, a takođe i kod sudije.

Naime, dok se sudija Bil Kenedi spremao da podbaci loptu, srpski as je nekoliko puta mrdao kukovima, odnosno ‘tverkovao’, zbog čega je utakmica kasnila nekoliko desetina sekundi. Sudija nije supeo da se suzdrži, pa je prasnuo u smeh, a kako je to izgledalo pogledajte u video snimku:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter