0
Domaći fudbal

Super liga Srbije, Kolubara - Crvena Zvezda Superliga 16.10.2021. Lazarevac Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ITALIJANI NEĆE DUGO DA ČEKAJU: Zvezda mora što pre da ogovori – Torino, Zenit i Milan u ‘trci’ za Marka Lazetića!

Objavljeno: 27.12.21 u 11:49

Sve ukazuje na to da će talentovani napadač uskoro napustiti Crvenu zvezdu.

Zimski prelazni rok je sve bliži, i jasno je da će se u Ljutice Bogdana vredno raditi. Nekoliko igrača se već nalazi na ‘radaru’ srpskog šampiona, a da bi ostvarili ‘kupili’ neke igrače, Zvezda će prvo morati da napuni kasu.

Trenutno najvredniji Zvezdin igrač na tržištu jeste Marko Lazetić, koji je za veoma kratko vreme uspeo da skrene pažnju na sebe.

Duže vreme se crveno-beli ‘biser’ povezuje sa Milanom, međutim kako stvari stoje, najveće se šanse da talentovani napadač pređe u redove Torina, pošto je italijanski klub nedavno poslao zvaničnu ponudu na Marakanu, a više o tome pročitajte OVDE.

Marko Lazetic Superliga Srbije Crvena Zvedza – Napredak Beograd, Srbija, Super Liga 6.8.2021. foto:Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Torino je spreman da za Lazetića iskešira tri miliona evra, i još dva miliona, kroz bonuse. Međutim, čelnicima Crvene zvezde se nisu dopali ovi uslovi, ali s obzirom da je predsednik italijanskog tima Urbano Kairo poznat kao tvrd pregovarač, male su šanse da će poslati jaču ponudu. Opet, crveno-belima je novac prekopotreban, i moraće vrlo brzo da odgovore na ponudu. Klub sa severa ‘čizme’ je Beograđanima stavio do znanja da do sredine januara očekuju odgovor, u ukoliko ga ne dobiju, odustaće od kupovine Marka Lazetića.

Vredi pomenuti da nije Torino jedini klub koji je zainteresovan za srpskog napadača, u trci su Milan i Zenit. Podsetimo, ‘rosoneri’ su ove jeseni dolazili u glavni grad Srbije kako bi uživo gledali Lazetića. Njega je skautirao legendarni hrvatski fudbaler Dario Šimić, te je utiske preneo Paoulu Maldiniju, a šuškalo se da bi italijanski gigant mogao da izdvoji pet miliona evra.

Ipak, sve je ostalo samo na priči, pošto ni Milan ni Zenit još uvek nisu poslali zvaničnu ponudu. Marko Lazetić je za prvi tim Crvene zvezde debitovao sa svega 16 godina i deset meseci, kada je u novembru 2020. godine ušao sa klupe na utakmici sa Radom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter