1
Evropske lige

Poslednje kolo kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu mladih reprezentacija do 21 godine fudbalska utakmica izmedju Srbije i Jermenije Ivan Saponjic(R) i Hovahannes Nazaryan(L) Novi Sad 16.10.2018 Stadion:Karadjordje Foto: Nenad Mihajlovic

IDI TAMO, I SPASAVAJ KARIJERU: Bio je ‘biser’ Partizana, pa odjednom nestao – sada bi mogao na sever Evrope po ‘novi život’!

Objavljeno: 27.12.21 u 09:47

Jel se sećate ‘zlatnog orlića’ sa Novog Zelanda, Ivana Šaponjića, momka kojem su predviđali ogromnu karijeru?

Na veliku žalost, on se uveliko nalazi na spisku ‘propalih’ fudbalera, iako je u karijeri nastupao za nekoliko evropskih velikana. Sa svega 18 godina, Šaponjić je napustio Humsku ulicu i otišao u Benfiku, koja ga je odmah prosledila u B tim.

U dresu portugalskog giganta nije se naigrao fudbala, pa je u sklopu transfera Žoea Feliksa prešao u Atletiko iz Madrida, u čijem dresu dresu je odigrao samo dva meča.

Čini se da je sada prava prilika da 24-godišnjak pokuša da spasi karijeru, a za njega je zainteresovan švedski Đurgarden. Sportski direktor kluba se oglasio povodom januarskog prelaznog roka.

– Nije nikakvo iznenađenje da postoje spekulacije u ovom delu godine. Imamo kontakte sa nekoliko igrača, ali ne želim da ih pojedinačno pominjem – rekao je Anderson.

0
0

1 Komentara

  1. Šteta, ali nije prvi. Mnogi naši talenti su propali. Malo svojom krivicom a više matičnog kluba koji decu prodaju kao roblje. Crni novac jade radi. Žao mi ga je. Izgleda da sam pogrešno a mislio sam da će biti bolji i od današnjeg Vlahovića.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter