0
Domaći fudbal

Diony Lois Pablo Super liga Srbije, Crvena Zvezda - Radnicki Nis Superliga 24.10.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

FRANCUZI PIŠU DA DIONIJU KASNI PLATA: Već 2 meseca ne trenira sa Zvezdom – situacija je nezavidna!

Objavljeno: 27.12.21 u 18:37

Oštre reči na račun crveno-belih.

Poznati francuski list L’Ekip pisao je o francuskim fudbalerima koji nastupaju van liga petice, a tom prilikom dotakli su se i napadača Zvezde Loija Dionija. Naslov teksta bio je „Bozok sija, Dioni u magli“, navodi se da fudbaler ni ne trenira sa crveno-belima već dva meseca, kao i da u klubu kasne plate.

– Pozajmljen od strane Anžea, Loi Dioni (29 godina) ne beleži isti uspeh (kao Bozok, prim. aut). Posle 17 utakmica i samo 3 gola za ekipu Crvene zvezde, napadač više i ne trenira sa ekipom iz Srbije već 2 meseca. Njegova situacija je nezavidna pogotovo što je u klubu koji ne isplaćuje plate na vreme, piše L’Ekip.

Diony Lois Pablo Ludogotec – Crvena Zvezda UEFA Europa League 30.9.2021. foto: Nikola Mitic/STARSPORT

Poslednje minute u Zvezdi, Dioni je odigrao 4. novembra u porazu od Mitjilanda u Beogradu. Nakon 3 dana sedeo je na klupi na utakmici u Novom Sadu, a nakon toga odsustvovao je zbog povrede. Na njegov status nakon utakmice sa Ludogorecom osvrnuo se i Dejan Stanković.

– Dioni nije igrao i samo njemu znanih razloga. Ali nemojte da iz toga izvlačite podnaslove i naslove. Treba da pišete o ovim momcima što su pobedili Ludogorec, istakao je Stanković tada.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter