0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka Kosarkaska Liga Srbije season 2018-2019 Partizan v Mega Bemax from left Goran Cakic head coach Dejan Milojevic Veselin Petrovic and Vule Avdalovic Belgrade, 26.04.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DIREKTOR MEGE OBJASNIO ZAŠTO JE ODLOŽEN MEČ SA PARTIZANOM: Imali smo veliku želju da igramo, ali nije bilo drugog rešenja!

Objavljeno: 27.12.21 u 18:13

Prvi pozitivan test, bio je već u petak.

Utakmica 13. kola ABA lige između Partizana i Mege koja je trebala da se odigra večeras, odložena je zbog problema sa koronavirusom. Naime, Mega ima nekoliko članova koji su dobili pozitivan test, a razvoj svega objasnio je generalni menadžer Goran Cakić.

– U petak su se pojavili prvi pozitivni nalazi kod glavnog trenera Vladimira Jovanovića i jednog igrača. U subotu smo onda celu ekipu odveli na testiranje u Batut i tada je potvrđeno da su još tri košarkaša zaražena. Posle treninga koji smo održali u nedelju u Areni na testiranju je bio pozitivan i pomoćni trener. A onda smo danas posle jutarnjeg treninga saznali da je zaražen još jedan igrač, počeo je Cakić i dodao:

– Imali smo ogromnu želju da izađemo na teren i odigramo ovaj meč, čak smo registrovali jednog juniora i jednog kadeta da bismo imali optimalan broj igrača. Njih dvojica nikada nisu odradili trening u prvom timu. Ali, posle ovoga jutros shvatili smo da je prevelika opasnost i rizik da se utakmica odigra. Sa igračem koji je danas bio pozitivan, još dva saigrača su došla na trening zajedno kolima… Sad se i oni žale da imaju neke simptome.

Za sam kraj, otrkio je da su trener imali temperaturu, ali da se sada osećaju bolje, kao i da je kod svih srećom blaža slika. Cakić se takođe zahvalio ABA ligi i Partizanu na razumevanju.

Dayshon Scoochie Smith ABA Liga, Crvena Zvezda – Mega 1.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

– Treneri su imali temperaturu, ali se sada dobro osećaju. Kod svih članova je blaža slika… Nadamo se da će tako i ostati. Mi ćemo sada povući ekipu, nećemo nekoliko dana trenirati, pa ćemo ih ponovo sve testirati. Stvarno nije bilo drugog rešenja sem odlaganja. Zdravlje nam je na prvom mestu, tako da se zahvaljujemo ABA ligi i protivniku na razumevanju, zaključio je Cakić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter