0
AdmiralBet ABA Liga

Gregor Glas Zeljko Zelimir Obradovic Partizan KK trening 17.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

‘DA SE VRATIMO NA POBEDNIČKI KOLOSEK’: Glas otkrio šta je njegov tim spremio za Megu, jedna stvar je posebno bitna! (VIDEO)

Objavljeno: 27.12.21 u 14:46

Danas, 27. decembra, košarkaši Partizana NIS će odigrati svoju poslednju utakmicu u 2021. godini.

Meč 13. kola ABA lige, tačno na polovini regionalnog šampionata, poklapa se sa kalendarskim krajem godine.

Crno-beli su u dosadašnjem toku sezone u regionalnom takmičenju zabeležili 10 poeba i 2 poraza, dok je Mega na skoru 5/7.

Pred ovu utakmicu, Gregor Glas je rekao da crno-beli moraju da se vrate na pobednički kolosek.

Imali smo nešto više vremena da se spremimo za ovu utakmicu, Mega ima jako mladu ekipu. Igraju veoma brzo u tranziciji, tako da je jasno šta moramo da učinimo u odbrani. Spremili smo određene stvari za napad, veoma je bitno da bude dobra koncetracija, da te stvari odradimo kako treba. Idemo isključivo na pobedu, moramo da se vratimo na pobednički niz. Nadam se da će biti što više navijača, i da zajedno ostvarimo novi trijumf.

Podsetimo, Mega će na ovom susretu biti desetkovana izostankom petorice igrača, kao i glavnog trenera Vladimira Jovanovića koji zbog pozitivnog nalaza na Kovid-19 neće biti u mogućnosti da vodi ekipu.

Iz navedenih razloga su registrovana i dvojica juniora, Ahmet Jonović (2003) i Andrej Mušicki (2005) koji će biti u sastavu Mege na utakmici u ponedeljak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter