0
AdmiralBet ABA Liga

ABA Liga, Crvena Zvezda - Borac Cacak 19.12.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘ČUDAN JE ČAČAK, USPEH SE TEŠKO PRAŠTA’: Trener Borca revoltiran ‘otvorio’ dušu nakon meča!

Objavljeno: 27.12.21 u 21:23

Nije mogao da se suzdrži..

Borac je na svom terenu poražen od Budućnosti u jednom više nego zanimljivom duelu. Evo šta je nakon meča rekao Marinović, trener tima iz Čačka.

‘Igrali smo vrhunski sve do sredine poslednje deonice. Međutim, zbog nedostatka koncentracije, iskustva, sa smanjenom rotacijom nismo uspeli da materijalizujemo dobru partiju koju smo prikazali do poslednjeg kvartala. Jednostavno smo stali u oba smera, primili smo isuviše lakih poena, pravili smo greške u napadu, a Budućnost je umešno kaznila naše greške i stigla do pobede. Ostao je žal, veliki žal. Kontrolisali smo utakmicu, imali priliku da stignemo do pobede, ali..’ – rekao je i potom dodao:

‘Nadam se da će se povređeni igrači brzo oporaviti, da ćemo biti kompletni u godini koja sledi, a ekipi Budućnosti želim sve najbolje u sezoni koja je u toku. Nisam zadovoljan, jer smatram da smo mogli da imamo pobedu ili dve više. Ne znam zašto ne možemo da privedemo utakmice koje imamo u rukama kraju. Neiskusni su igrači, a neiskusan sam i ja. Nema predaje, borba se nastavlja. Boli me i činjenica da je dvorana bila poluprazna, iako se borimo i dajemo sve od sebe u svakom meču.’

Nije mogao da se suzdrži, već je prokomentarisao i slabu posetu:

‘Boli me kada posle meča čujem komentar da je poraz od Budućnosti, bruka. Čačak je čudna sredina, uspeh se teško prašta. Znam koliko sam rada i truda uložio sa igračima da stignemo do ABA lige, da dovedemo najbolje ekipe iz regiona u Čačak, ali očigledno ni to nije dovoljno za neke. Mi smo čisti pred sobom. Kompletna ekipa može da se pogleda u ogledalo i kaže, dali smo sve od sebe.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter