0
AdmiralBet ABA Liga

ABA Liga, FMP-Crvena Zvezda 26.12.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA LAKO SAVLADALA FMP I POTVRDILA PRVO MESTO NA TABELI: Zasijao Ivanović, Vajt se polako uklapa u sistem! (FOTO)

Objavljeno: 26.12.21 u 13:51

Sigurna pobeda za crveno-bele.

Košarkaši Crvene zvezde su u 13. kolu AdmiralBet ABA lige savladali ekipu FMP-a rezultatom 72:95. BIla je to 12 pobeda za izabranike Dejana Radonjića, dok je tim iz Železnika upisao tek treći poraz u sezoni. Prethodno su od FMP-a bili bolji samo Budućnost i Partizan.

Iako je Zvezda bila izraziti favorit u ovom susretu, uspeli su domaći da pruže dostojan otpor u prvom poluvremenu. Tasić je iznenadio odbranu crveno-belih, dok je na drugoj strani sjajan bio Nejt Volters. Nakon prve dve četvrtine bilo je 37:44, a gosti su susret prelomili u trećoj deonici.

Taj period igre, ekipa Dejana Radonjića dobila je rezultatom 16:26, a u istom ritmu nastavili su i u poslednjoj četvrtini. Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Nikola Ivanović sa 18 poena, 5 asistencija i 4 skoka, zatim Cirbes sa 12 poena, dok su Marković i Mitrović postigli po 10. Na drugoj strani, istakli su se Džons sa 17 poena i 7 asistencija, kao i Tasić sa 10 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter