0
Fudbal

Fudbal Super League 2017-2018 Crvena Zvezda-Proslava Sampion Titula 2018 goalkeeper Damir Kahriman Branko Jovicic Damien Le Tallec Abraham Frimpong Uros Racic Nenad Krsticic Nenad Milijas Luka Adzic Srdjan Babic Nemanja Milic Mitchell Donald Milan Rodic Filip Stojkovic El Fardou Ben Nabouhane goalkeeper Aleksandar Stankovic Dusan Andjelkovic Luka Ilic Aleksandar Pesic Nemanja Radonjic Goalkeeper Nemanja Supic head coach Vladan Milojevic Marko Gobeljic Vujadin Savic Slavoljub Srnic goalkeeper Milan Borjan Dejan Joveljic Beograd, 19.05.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘TO ĆE SE SIGURNO DESITI’: Euforija među Delijama nikad veća, miljenik navijača najavio povratak u Ljutice Bogdana!

Objavljeno: 26.12.21 u 19:33

Mnogo stranaca je prošlo kroz Ljutice Bogdana, ali ovaj momak u srcima navijača Zvezde zauzima posebno mesto.

Podsetimo, Mičel Donald je crveno-beli dres nosio u periodu od 2015. do 2018. godine. Za to vreme odigrao je 79 utakmica i dao 12 golova, a zvezdaši ga pamte kao nekoga ko je uvek ostavljao srce na terenu.

Donald se prisetio vremena provedenih na Marakani, on je u razgovoru za Kurir otkrio šta za njega znači Crvena zvezda.

– Definitivno moje najbolje godine u karijere. Ogroman naboj emocija. To je prvi utisak – rekao je Donald i potom nastavio:

Mogu da kažem da će ime Crvene zvezde za mene uvek imati značaj moje druge kuće. Nedostaje mi Zvezda. Nije fraza, stvarno je tako. Posebno navijači koji su prema meni i mojoj porodici uvek ukazivali poštovanje i ljubav.

Donald je prvi stranac koji je postao Zvezdin kapiten.

– Biti kapiten bilo koje ekipe mnogo znači, ali biti kapiten Crvene zvezde, e, to je nešto posebno. I to još prvi stranac u istoriji. Evo, naježio sam se. Taj osećaj nikada neću zaboraviti. Neverovatno!

Fudbal Super League Play Off Season 2017-2018
Crvena Zvezda v Partizan
Djordje Ivanovic (R) is fouled by Mitchell Donald
Beograd, 14.04.2018.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Poptuno je očekivano da sjajni fudbaler prati utakmice crveno-belih.

Naravno da pratim. Ne mogu da vidim svaku utakmicu, ali snalazim se. I navijam za Zvezdu, naravno.

Za Zvezdana Terzića ima samo reči hvale.

– Sa Terzićem sam uvek imao dobre odnose. U fudbalu je komunikacija veoma važna i moram da kažem da sam retko gde imao toliko poštovanje od direktora kluba i uprave, kao u Crvenoj zvezdi.

Okrio je i da želi jednog dana da se vrati u Ljutice Bogdana.

Ostajem sigurno u fudbalu. Želim da se vratim u Crvenu zvezdu! Da li kao igrač, ili kao trener… Videćemo. Ali, to će se sigurno desiti!

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter