0
AdmiralBet ABA Liga

ABA Liga, FMP-Crvena Zvezda 26.12.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RADONJIĆ MISTERIOZAN O PRODUŽETKU SARADNJE SA CIRBESOM: Eronu treba još vremena – imamo apsolutno strpljenje!

Objavljeno: 26.12.21 u 15:08

Njegov status je nejasan.

Košarkaši Crvene zvezde su savladali FMP u 13. kolu AdmiralBet ABA lige rezultatom 74:98. Nakon ovog susreta, trener crveno-belih Dejan Radonjić istakao je da je FMP pokazao zašto je tu gde jeste, kao i da su u klubu strpljivi oko povratka povređenih igrača.

– Čestitke FMP-u na polusezoni i igrama koje su pružali, mi smo došli da ozbiljnim pristupom opravdamo ulogu favorita. U prvom delu je FMP pokazao zašto je tu gde jeste, kasnije je došlo sve na svoje mesto i dobrom igrom smo napravili rezultat, počeo ja Radonjić i dodao:

ABA Liga, FMP-Crvena Zvezda 26.12.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

– U rasporedu u kom smo, nije lako sve stvari brzi prilagoditi onome što su interesi tima, nema mnogo prostora za treninga, zbog jačine utakmica, ali i povreda koje su bile prisutne. Stefan je pauzirao od prošle sezone i takmičenja u Italiji, jasno je da Eronu još treba vremena, suštinski je jako bitno da se prepoznaju potrebe tima. Imamo apsolutno strpljenje, zaključio je Dejan Radonjić.

Potom je trener crveno-belih dobio pitanje o produžetku saradnje sa Majkom Cirbesom. Nemački centar ima ugovor do 31.12.2021. godine, a njegov status će do tada verovatno ostati misterija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter