0
AdmiralBet ABA Liga

foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZAN SUTRA DOČEKUJE MEGU, OBRADOVIĆ SVESTAN PRILIKE: Bićemo gotovo mesec dana u Beogradu!

Objavljeno: 26.12.21 u 14:43

Očekuje nas zanimljiv meč.

Košarkaši Partizana će u 13. kolu AdmiralBet ABA lige dočekati ekipu Mege. Crno-beli su u dosadašnjem toku sezone u regionalnom takmičenju zabeležili 10 poeba i 2 poraza, dok je Mega na skoru 5/7. Pred ovaj susret, trener Partizana Željko Obradović istakao je da njegov tim mora da odigra najbolju moguću utakmicu, kao i da će se narednih mesec dana raditi većim intezitetom jer će ekipa zbog povoljnog rasporeda biti u Beogradu.

– Nova utakmica u ABA ligi, protiv tima koji poklanja veliku pažnju mladim igračima, a koji naravno igraju sa velikim entuzijazmom i velikom željom. Mi treba da se okrenemo sebi, da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu, počeo je Obradović i dodao:

Head coach Zeljko Obradovic (C) Uros Trifunovic (L) Alen Smailagic and Zach LeDay (R)
Partizan v Cedevita Olimpija-Aba League Season 2021-2022
Beograd, 11.12.2021
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

– Imamo jedan period koji je izuzetno dobar za nas jer ćemo biti u Beogradu i imaćemo priliku da narednih skoro mesec dana budemo bez putovanja. To znači da bismo trebali da se osvežimo i da radimo sa nešto većim intenzitetom, ali pre toga treba odigrati dobru utakmicu protiv Mege, zaključio je Željko Obradović.

Sa druge strane košarkaš crno-belih Alen Smailagić zaključio je da pobedom žele da završe ovu godinu, kao i da tako zakorače u drugi deo prvenstva.

Alen Smailagic Partizan – Slask, Evrokup, Eurocup 15.12.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

– Mega je tim koji je ove sezone odigrao nekoliko jako dobrih utakmica, njihovi igrači su veoma talentovani i mogu da naprave probleme svima u ABA ligi. Želimo da odigramo koncentrisano svih 40 minuta i da pobedom zakoračimo u drugi deo prvenstva i Novu godinu, istakao je Alen Smailagić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter