0
Evropske lige

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Irska Dusan Vlahovic Beograd, 24.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NIJE VALJDA TOLIKI BAKSUZ: Šokantne vesti sižu sa ‘čizme’ – malo fali da se Vlahoviću poništi rekord!

Objavljeno: 26.12.21 u 17:46

Evropa je opčinjena srpskim napadačem Dušanom Vlahovićem.

Golgeter Fiorentine Dušan Vlahović skrenuo je ove godine pažnju na sebe, ne skandalima i aferama poput nekih igrača, već majstorijama koje čini na terenima širom Italije.

Iza njega je fantastična sezona, uspeo je čak da uzjednači rekord slavnog Portugalca Kristijana Ronalda, koji je postigao 33 golova u jednoj godini u Seriji A. Ipak, srpskom reprezentativcu bi dva gola mogla da budu poništena.

Poslednji tim u italijanskom prvenstvu Salernitana, mogla bi da bude izbačena iz lige ukoliko do 31. decembra ne pronađe novog vlasnika. Ukoliko se to desi, svi rezultati pomenutog tima ove sezone biće registrovani rezultatom 3:0 za protivničku ekipu.

To u prevodu znači da bi se poništili svi golovi fudbalera koji su uspeli da zatresu mrežu Salernitane, pa bi i Dušan Vlahović mogao da ostane bez dva pogotka, koji je postigao 11. decembra kada je Fiorentina savladala Salernitanu ubedljivim rezultatom 4:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter