0
Ostali sportovi

Olimpijski Komitet Srbije-Nagrade 2021 Beograd, 26.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NAJBOLJI, MEĐU NAJBOLJIMA: Filip Filipović i Jovana Preković su najbolji sportisti Srbije u 2021. godini! (FOTO)

Objavljeno: 26.12.21 u 20:51

Filip Filipović i Jovana Preković ostvarili su fantasične rezultate u 2021. godini.

Oboje su osvojili zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, pa je nagrada koju su dobili potpuno zaslužena. Naime, Olimpijski komitet Srbije je njih dvoje proglasio za najboljeg sportistu i sportistkinju u našoj zemlji.

Olimpijski Komitet Srbije-Nagrade 2021
Beograd, 26.12.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Filipović je osvojio ovu titulu u veoma jakoj konkurenciji, u kojoj su bili: teniser Novak Đoković, streljaši Damir Mikec i Mihajlo Sebić, rvač Zurabi Datunašvili, džudista Aleksandar Kukolj, bokser Vladimir Mirončikov i vaterpolisti Branislav Mitrović i Filip Filipović.

Olimpijski Komitet Srbije-Nagrade 2021
Beograd, 26.12.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Ono što je posebno zanimljivo, jeste da se u konkurenciji za pomenutu titulu nije našao nijedan fudbaler, kao ni košarkaš.

I kod dama je bila izuzetno jaka konkurencija, pošto su se u ‘trci’ za titulu najbolje sportistkinje našle: tekvondistkinje Milica Mandić i Tijana Bogdanović, odbojkašica Tijana Bošković, atletičarka Ivana Vuleta, džudistkinja Anja Obradović, košarkašica Sonja Vasić, karatistkinja Jovana Preković i Staša Gejo u sportskom penjanju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter