0
Evropske lige

FOTO: Chelsea FC/Twitter

KAD JE TEŠKO, TU JE LUKAKU: Čelsi napravio čudesan preokret, dva penala dovoljna za pobedu nad Aston Vilom!

Objavljeno: 26.12.21 u 21:32

Nakon dva nerešena rezultata, fudbaleri Čelsija uspeli su da ostvare trijumf pošto su pobedili Aston Vilu na teškom gostovanju rezultatom 3:1.

Heroj ‘Plavaca’ danas je bio Romelu Lukaku, koji se upisao u strelce nakon tri i po meseca i vratio veru navijačima da titula još uvek nije izgubljena.

Zahvaljujući auto golu Risa Džejmsa, Aston Vila je stigla u vođstvo u 29. minutu. Posle centaršuta sa leve strane, Ris je glavom poslao loptu u svoju mrežu.

Nakon šest minuta, Čelsi je uspeo da izjednači. Metij Keš je napravio faul u sopstvenom šesnaestercu, glavni arbitar je pokazao na belu tačku, a Žoržinjo je sigurnim udarcem matirao protivničkog golmana.

Plavci su režirali preokret u 56. minutu, Hadson je uputio sjajan centaršut, a Lukaku je u maniru najboljih napadača sveta skočio i zatresao mrežu Aston Vile. Tačku na ovu utakmicu postavio je Žoržinjo u trećem minutu nadoknade, ponovo sa bele tačke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter