0
Košarka

Kosarka Euroleague season 2019/2020 Crvena Zvezda v Bayern Munich Vladimir Stimac (L) and Marko Jagodic Kuridza Beograd, 02.01.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DEBI IZ SNOVA: Štimac ubacio 40 poena na prvom meču u dresu novog kluba, Kinezi nisu znali šta ih je snašlo! (VIDEO)

Objavljeno: 26.12.21 u 21:58
Iako ima 34 godine, srpski centar i dalje može da igra sjajnu košarku.

Nekadašnji reprezentativac i bivši košarkaš Crvene zvezde Vladimr Štimac nedavno je pronašao novi angažman, pošto je potpisao ugovor sa Ningbo Roketsima.

Svakodnevno nam stižu informacije iz NBA o brutalnim partijama Nikole Jokića, a jedan takva vest, sada stiže iz Kine. Naime, Vladimir Štimac je postigao čak 40 poena u porazu njegovog tima od Sičuana rezultatom 111:106.

Iskusni centar je upisao dabl-dabl, pošto je osim 40 poena, zabeležio i 17 skokova, uz sedam asistencija. Njegove najbolje poteze sa ove utakmice, pogledajte u priloženom video snimku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by paul (@mbb_paul)

Štimac je već igrao u Kini, nosio je dres Ćingdao Iglsa. Za taj klub odigrao je devet utakmica, a prosečno je beležio 9,3 poena i 7,9 skokova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter