5
Domaći fudbal

Vladan Lukic Sport Fudbal Crvena Zvezda Grupa Za Promene Beograd Srbija 25.5.2009. (credit image © photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT )

VLADAN LUKIĆ NE MOŽE BEZ ZVEZDE: Bivši predsednik crveno-belih zapevao ‘Nek se Marakani vrate slavni dani’! (VIDEO)

Objavljeno: 25.12.21 u 17:18

Bivši fudbalski as veselio se uz poznati hit!

Bivši fudbaler i predsednik Crvene zvezde, Vladan Lukić, još jednom je pokazao da jednostavno
ne može bez crveno-belih boja. Legenda kluba sa stadiona ‘Rajko Mitić‘ nedavno je boravila u kafani sa prijateljima, a atmosfera je bila fantastična.

Lukić je bio u društvu prijatelja i supruge Irene, a uživao je u muzičkom repertoaru. Vladan je častio pevača i bend u želji da mu otpevaju poznatu pesmu sa Severne tribine – ‘Nek se Marakani vrate slavni dani’.

Lukić se veselio uz poznatu numeru, a onda se pridružio pevaču Aleksandru Petroviću. Spomenuta numera je nastala na osnovu čuvene pesme Tome Zdravkovića – ‘Samo tužne noći’.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Tokom prethodne godine Lukić je imao ozbiljne zdravstvene probleme. Bivši fudbaler je doživeo infarkt. Na svu sreću oporavio se i lepo je videti ga u dobrom raspoloženju.

Pored sjajne igračke karijere, Lukić je poznat i kao jedini sporrista koji je prekinuo karijeru tokom NATO agresije i stavio se na raspolaganje Vojsci Srbije 1999. godine.

0
0

5 Komentara

  1. ..Dok Ivica (Iliyev) ‘prodaje bombe’ pred Novu Godinu, a i u svakom ‘prelaznom roku’, dotle ovay clep*TOmann prodaje ‘petarde za retarde’ sCHM*R*AKANE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • „Đekna(zvezdana) još nije umrla, a kad će ne znamo“… Mada je to neminovni epilog zaoba režimska nedonoščeta, po skidanju sa državne sise.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter