0
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/Screenshot

VELIKA TRAGEDIJA ZA SRPSKI SPORT: Preminuo nekadašnji fudbaler Grafičara, imao je samo 26 godina!

Objavljeno: 25.12.21 u 08:18

Nije uspeo da se izbori.

Bivši fudbaler Grafičara Nemanja Mirosavljević (26), preminuo je od posledica srčanog udara u petak. On je poslednjih 7 dana proveo u komi i nažalost nije uspeo da pobedi u najvažnijoj životnoj borbi.

Nemanja je imao samo 26 godina, letos je okončao igračku karijeru, a odmah je počeo da radi kao pomoćni trener u opmladinskoj školi kluba. Grafičar se na svom instagram profilu srdačno oprostio od njega:

– Sa velikom tugom obaveštavamo javnost da nas je napustio naš trener u omladinskoj školi i bivši igrač kluba Nemanja Mirosavljević.

Nemanja je branio boje RFK Grafičar u sezoni 2020/21, a nakon toga je odlučio da završi profesionalnu karijeru i oproba se u trenerskim vodama. Radio je kao trener u školi fudbala našeg kluba.

Miros je bio prepoznatljiv po osmehu i dobroj energiji, važio je za omiljenog saigrača i trenera kog su deca volela.

Tokom igračke karijere nastupao je, između ostalih, za FK Vojvodina, FK Inđija, FK Radnik Surdulica, igrao je još u Španiji i Bosni i Hercegovini, a prošao je omladinsku školu FK Rad sa Banjice.

Ovom prilikom porodici Mirosavljević upućujemo izraze najdubljeg saučešća. O detaljima sahrane klub će blagovremeno da obavesti javnost.

Nemanja, pamtićemo tvoj osmeh i dobrotu. Zauvek ćeš biti sa nama.

Počivaj u miru, pisalo je na Instagram profilu kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter