0
Domaći fudbal

Fudbal Soccer World Cup 2014 qualifiers match Serbia v Macedonia From left head coach Sinisa Mihajlovic Aleksandar Boskovic Nenad Sakic Stefan Scepovic Ivan Radovanovic Jagodina, 15.10.2013. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NOVO POJAČANJE ZVEZDE NE KRIJE EMOCIJE: Imao sam priliku da budem deo tima sa Stankovićem – jako sam srećan! (VIDEO)

Objavljeno: 25.12.21 u 09:06

Ponovo će raditi sa Stankovićem.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nenad Sakić, vratio se u svoj voljeni klub, ovog puta u nešto drugačijoj ulozi. On će biti novo pojačanje stručnog štaba crveno-belih, a do sada je već imao prilike da sarađuje sa Dejanom Stankovićem. Sakić je po dolasku u Zvezdu, za klupsku televiziju istakao da je emotivan i da se oseća kao kada je bio igrač.

– Emotivan sam. Vraćam se u klub u kome sam dostigao zenit i ostvario san. Posle 25 godina osećam se kao kada sam igrač bio, emocije su velike, počeo je Sakić.

Tokom igračke karijere, Sakić je pored Zvezde nastupao i za Napredak – gde je i počeo sa seniorskim fudbalom, Leće i Sampdoriju. Zabeležio je i 6 nastupa za reprezentaciju Jugoslavije, a tokom trenerske karijere, pored mlađih selekcija Srbije, vodio je Napredak i Trajal, dok je u Sampdoriji i Milanu bio asistent.

– Imao sam prilike da budem deo tima sa Stankovićem, lepo smo se družili i nosim lepe uspomene iz Milana. Uradiću sve da pomognem da odbranimo titulu i odemo što dalje u Ligi Evrope. Jako sam srećan, zaključio je Nenad Sakić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter