2
Domaći fudbal

referee sudija Tamas Bognar of Hungary show red card crveni karton to Milos Degenek (L) Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Midtjilland Beograd, 04.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

NOVA MISTERIOZNA OBJAVA MILOŠA DEGENEKA: Da li je ovo najava odlaska iz Crvene zvezde?!

Objavljeno: 25.12.21 u 09:28

Snovi u Evropi su mu ispunjeni.

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek, često ostavlja misteriozne poruke na društvenim mrežama, pa navijače nekoliko puta u sezoni zabrine njegov status u klubu. Defanzivac crveno-belih trenutno je na odmoru sa porodicom, a nakon njegove poruek u petak, stiče se utisak da ga na proleće nećemo gledati u Beogradu.

– Igrao sam Ligu šampiona dve godine zaredom. I to protiv nekih najboljih igrača. Zahvalan sam na tome, snovi ovde u Evropi su ispunjeni, napisao je Degenek na Tviteru uz slike sa Salahom i Levandovskim.

Nakon kiksa protiv Mitjilanda i ranog crvenog kartona, Degenek je izgubio status prvotimca. Kasnije je bio u konkurenciji za mečeve, igrao je, a na startu decembra, Degenek je imao još jedan mistriozan status.

– Ponekad, bez obzira na to koliko ste dragi, koliko ste ljubazni, koliko ste brižni, koliko volite, to jednostavno nije dovoljno za neke ljude, napisao je tada Degenek.

Milos Degenek
Fudbal-Champions League-Thirs qualifying round, 2nd leg Season 2021/2022-Serif v Crvena Zvezda
Tiraspol, 10.08.2021.
foto: Starsport.rs ©

Trener crveno-belih Dejan Stanković, prokomentarisao Degenekove poruke, istakavši da ih nije video i da je defanzivac Zvezde u konkurenciji za tim.

– Ne znam, nisam video, to su njegove objave, ne mogu da komentarišem.

0
0

2 Komentara

  1. Sladunjavi nacional-romantičarski zanos o Zvezdi i srećna formula simulacije normalnog stanja u Zvezdi ne može da odagna ukus tragične realnosti ovog čina proganjanja Degeneka, jednog poštenog momka koji krajnje profesionalno i kvalitetno obavlja svoj posao, ali to nije dovoljno jer se ne uklapa u neke lične frustracije dojučerašnjih skojevaca, koji su preko noći iz svojih sirogojno džempera uskočili u Armani odela i koji su od sitnih komunističkih birokrata avanzovali do inkvizitora sporta, gde se preko noći jedan dojučerašnji piljar prerušava u uticajnog poslovnog čoveka-direktora kluba. Ovakav odnos Zvezde prema Degeneku predstavlja epohalan poraz čovečnosti. Zvezda je danas groteskna slika jednog senzacionalnog karnevala, gde je svaka realnos izokrenuta naopako. Sa poremećenim međuljudskim odnosima i ovakvim lažnim finansiskim stanjem, Zvezda je na dobrom putu, ali dole prema dnu!

    0
    0
    Odgovori
  2. Mislim da kada bi Zvezda objevila da fudbaleri tog kluba mogu da treže novu sredinu zbog ne isplaćenih plata ne bi imali ni 11 igrača da izađu na teren na proleće.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter