10
Domaći fudbal

Milovan Djoric Aerodrom, reprezentacija Srbije fudbal, polazak za Portugaliju Beograd, Srbija, Mart 19. 2019. 19.3.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

NINOSLAV SPASIĆ: ‘Đorić je uzeo 60.000 evra od FSS! Ćerku je zaposlio za platu od 150.000 dinara, a koje su njegove zasluge?’

Objavljeno: 25.12.21 u 16:39

‘Dokle da slušamo izlaganja i prodavanje magle!?’

Predsednik Stručne strukovne organizacije sudija regiona Istočne Srbije, Ninoslav Spasić, poslao je na adresu HotSporta pismo u kome se obraća fudbalskoj javnosti Srbije. 

Fudbal Jelen super league season 2013-2014
Spartak v Crvena Zvezda
Sudija referee Ninoslav Spasic
Subotica, 04.06.2014.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Sadržaj pisma prenosimo u celini.

-Dokle će Milovan Đorić i ostali slični njemu, koji će još malo pa ući u devetu deceniju, da onemogućuju mladima da se aktivno uključe u rad organa FSS i sputavaju mlade snage radi ličnih interesa

Da fudbalska Srbija ZNA. A da li ZNA? Gospodin Đorić čuva kasu za sebe i svoju ćerku. Đorić je vodio sve selekcije i uredno primao platu u FSS i sa svakom doživeo debakl.

Da li mora da ako budete dobar igrač – budete i dobar trener i funkcioner? Bitno je unovčiti se. To je deviza Đore. A koliko godina naplaćuje svoju nestručnost? I Bata Đora je svoj klub imao i zašto nije investirao i postavio ćerku u klubu, nego ju je zaposlio sa 7. stepenom stručne spreme na jasle FSS, i zato i brani čelnike. Ćerka prima redovno 150.000 dinara plus benificije.

FOTO: FSS

Zašto smetaju ostala deca, Đoriću? Deca Tončeva, Simovića, Lazovića. Nisu u inostranstvu i nisu u Savezu i na jaslama FSS. Da li znate da je Milovan Đorić u vreme vladavine Toleta Karadžića uzeo otpremninu od 60.000 evra. Da li je to normalno? Koje su to zasluge da bi gospodin Đorić primio otpremninu od 60.000 evra i zaposlio ćerku u FSS.

Dokle da slušamo izlaganje Đorića i prodavanje magle. Pa čak mu smetaju i deca pojedinih funkcionera koja ulažu svoja sredstva.

Dvadeset i više godina se skriva istina. Dobio sam mnogo poziva i podrške i pretnji. Ali stati neću –  poslao je pismo na adresu HotSporta predsednik Stručne strukovne organizacije sudija regiona Istočne Srbije, Ninoslav Spasić.

 

0
0

10 Komentara

  1. Verujem u ovo što je izneo Spasić i to treba saseći u korenu. Ali pitao bih nešto Spasića. Sad si se setio? Kako si stigao do super lige i do inter.liste? Koliko si napkatio od tog Tola Karadžića? Bate Boturovića, Terze dr.Šta, kome i koliko si naplaćivao u zadnje tri četri godine kao komesar. Srpske lige. Naprasno si zaboravio da si tesno saradjivao sa Bogijem, Babonjom i dr. Al šta te briga oni su pokojni a ti si prava poštenjačina. Koliko drugih kolega sudija si ugasii zbog tvog poštenja?

    0
    0
    Odgovori
  2. Mogli bi novinari malo da se pozabave i Omladinskom školom FK Crvena zvezda!
    Da se malo ispita ko sve i zašto radi u klubu, ko kupi kajmak i po čijoj naredbi!
    Zapošljavaju prevarante i ološe i postavljaju na pozicije!

    0
    0
    Odgovori
  3. Primio je i nagradu za Svetsko Prvenstvo u Južnoj Africi…samo da ne ide jer ga je TOLE ubedio da je bolje da ostane kući poštoAntić nije želeo da vidi Djoru u JUZ.Africi da ne bi kvario atmosferu ( a tada nisu govorili)…cifra je oko 50000 e..

    0
    0
    Odgovori
  4. Traba plate u FSS, skresati na maksimum 1000 evra, osim trenerima i selektorima, koji trebaju da imaju bonuse, za svaki uspeh reprezentacije. Davati ogromnu platu Đoroviću, Karadžiću, Bejkoviču, a pre toga Kokezu i Panteliću, to je pljačka naroda, zapošljavati njihovu decu sa ogromnom platom, kao što je to uradio Đorović, a pre njega Kokeza je na račun naroda zapošljavao ljubavnicu kojoj je isto dao ogromnu platu, ovo je za financisku inspekciju. Treba naš presednik da spreči pljačkanje narodnog budžeta od strane ovakvih ljudi. Umesto da se mladim bračnim parovima ponudi dobro plaćen posao, da bi radili na potomstvu, ovde se ide iz krajnosti u krajnost, starcima, penzionerima, Bjekoviću, Karadžiću, Đoroviću guramo ogroman novac i otpremnine. Umesto da rade u FSS volonterski, da novac koji bi trebali da dobiju, usmeri se za bolesnu decu i ustanove, oni nas prave budalama, pljačkaju svoj narod, sve im malo.

    0
    0
    Odgovori
  5. Djoric je bio prosecan bek,za onu tadasnju ligu ostar i grub.Radio je kao trener u nekoliko klubova.Sutjesks Pristina i gde god je bio vrsio je strahovit pritisak na sudije i sluzbens lica.Vise se time bavio nego trenrrajom.Bio je nepodnosljiv i kod njega nije postojalo postenje!Bolje bi mu bilo da cuti.Ovo nema veza sa sadasmjom njegovom izjavom.Ali Djoru ko pamti,dobro ga zna!

    0
    0
    Odgovori
  6. Svi predsednici saveza u drugim zemljama doprinose i ulazu. Kod nas od prestanka karijere do penzije i do kraja života na jaslama saveza i fss. Ko je Djoric da primi 60 h evra. Cccccccc. JAO majko mila gde mi živimo. Šta je dao fudbalu? Dete u savez. E jadna li si SRBIJO sa Djorom i Nenadom i Toletom. Zajedno 240 godina.

    0
    0
    Odgovori
  7. Bravo za gospodina Spasica. Ako je ovo tačno ovim treba da se pozabavi i predsednik države. Ako je ovo stvarno tako i ako je ovo istina onda bi trebalo proterati i Djorica i sve iz FSS. Bruka i sramota. SKANDAL. Da čovek primi 60 h evra i udomi ćerku u FSS. BRUKA SRBIJE SI DJORICU. FOSILU

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter