0
Evropske lige

Fudbal Super League Season 2019-2020 Partizan v Spartak Subotica Umar Sadiq Beograd, 26.10.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NEKADAŠNJI NAPADAČ PARTIZANA PUTUJE U KAMERUN: Nigerija računa na Sadika!

Objavljeno: 25.12.21 u 17:13

Umar će nastupati za reprezentaciju na Afričkom kupu nacija!

Već na startu 2022. godine, ljubitelji fudbala imaće priliku da uživaju u Afričkom kupu nacija. Brojni fudbaleri sa ovog kontinenta moraće da napuste svoje klubove i pridruže se nacionalnim selekcijama.

Prestižno takmičenje na programu je u periodu od 9. januara do 6. februara. Jedan od glavnih favorita za osvajanje titule je reprezentacija Nigerije. Vrh Fudbalskog saveza Nigerije nije zadovoljan radom selektora Gernota Rora, pa se već dugo spekuliše o tome ko će predvoditi selekciju na turniru. U petak se pojavila informacija da bi legendarni Žoze Murinjo mogao da sedne na klupu ‘Super Orlova‘.

Bez obzira na otežavajuće okolnosti, tokom dana objavljen je spisak igrača koji će nastupati na Afričkom kupu nacija. Među brojnim poznatim igračima, našlo se i ime nekadašnjeg napadača Partizana, Umara Sadika. Sjajni golgeter sa uspehom nastupa za špansku Almeriju, pa će u napadu praviti društvo zvezde Napolija, Viktoru Osimenu. 

Osim spomenutog tandema, na spisku se nalaze fudbalske zvezde poput Keleha Ihenača, Aleksa Ivobija, Emeanuela Denisa…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter