0
Košarka

FOTO: FIBA

NBA ZVEZDA JEDE SARMU I PIJE NIKŠIĆKO PIVO: To je pravi srpski zet, pogledajte njegovu Božićnu trpezu! (FOTO)

Objavljeno: 25.12.21 u 11:10

Supruga je sve smislila.

Jedan od najboljih košarkaša u NBA ligi i velika zvezda Los Anđeles Klipersa Pol Džordž oženjen je srpskinjom Danijelom Rajić. Tokom Badnje večeri, on je uživao u specijalitetima srpske kuhinje, a pio je i pivo sa naših prostora, što je sigurno bio Danijelin izbor.

Priča o vezi Danijele i Pola je jedna od zanimljivijih koje ćete čuti. Danijela je radila kao go-go igračica na Floridi, a tako je upoznala Džordža. Ona je ostala u drugom stanju, dok je košarkaš negirao da je otac deteta. Danijela ga je potom tužiula na sudu, pa je kada je devojčica Olivija rođena, urađen je i DNK test.

FOTO: Instagram/Screenshot

Taj nalaz, potvrdio je da je Pol otac deteta, a Danijela je potom podnela još jednu tužbu. Naime, ona je teretila Džordža da joj je nudio čak milion dolara da pobaci. Pol nije sedeo skrštenih ruku, pa je uzvratio tužbom za starateljstvo deteta.

Nakon suđenja, njih dvoje su izgladili nesuglasice i tako nastavili svoju vezu. U međuvremenu su dobili i drugu ćerku Natašu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter