0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

LEBRON ODBIO DA PODSTIČE LJUDE NA VAKCINACIJU, A ZATIM IZJEDNAČIO COVID-19, GRIP I PREHLADU: ‘Svako odlučuje za sebe i to nije moj posao’ (FOTO)

Objavljeno: 25.12.21 u 18:50

Fotografija na Instagramu je ‘podigla prašinu’!

Jedan od najboljih igrača u istorije košarke, Lebron Džejms, postavio je na svoj Instagram profil fotogorfiju sa tri Spajdermena, koji jedni na druge pokazuju prstima.

Popularni ‘Kralj‘ dao je imena svako od njih. Zovu se COVID-19, grip i pregleda. Kao što je očekivano, Lebronova objava izazvala je veliki broj burnih reakcija. Jedan od razloga za negativne komentare jeste veliki broj zaraženih košarkaša u NBA ligi. Džejms je u početku navodno bio blagi protivnik obavezne vakcinacije košarkaša u najkvalitetnijoj ligi na planeti.

FOTO: Instagram screenshot

Čuveni reprezentatiavc Sjedinjenih Američkih Država je pristao na vakcianciju, ali nikada nije želeo da bude njen promoter.

-Ovo nije pitanje rasizma ili neke slične teme gde ću uvek dati svoje mišljenje. Ovo je pitanje vakcinisanja i nečega što svako od nas unosi u svoje telo. Svako za sebe odlučuje i moj posao definitivno nije da podstičem druge na to – kazao je  Džejms.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter