0
ATP

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 17: Novak Djokovic of Serbia reacts during the final Davis Cup match between Serbia and Czech Republic on November 17, 2013 in Belgrade, Serbia. (credit: Pedja Milosavljevic / thepedja@gmail.com / +381641260959)

ĐOKOVIĆU NE SMETA NI KIŠA: Nole izašao na ulicu u Beogradu i igrao tenis! (VIDEO)

Objavljeno: 25.12.21 u 19:49

Svi se pitaju ko je ‘protivnik’!

‘Prvi reket sveta’, Novak Đoković, nalazi se u prestonici Srbije gde trenutno odmara. Nole je otkazao  nastup na ATP Kupu, pa neće putovati u Sidnej sa ostatkom nacionalnog tima. Đoković je odlučio da izađe na ulicu, razmenjuje udarce i zabavi nekolicinu ljudi. Novak je u  novobeogradskom bloku ‘Vest 65‘ igrao tenis, a čak mu ni kiša nije smetala.

Kao i uvek kada se pojavi u javnosti, Novak je izazvao veliku pažnju. Na video snimku se ne vidi sa kim Nole razmenjuje udarce, ali po komentarima na društvenim mrežama pretpostavlja se da je u pitanju sin Stefan.

Priliku da odmeri snage sa najboljim igračem na planeti imao je srpski rukometaš, Petar Đorđić. Petar sada nastupa za Benfiku, a tokom karijere je nosio dres Bresta, Flensburga i Hamburga.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter