0
Domaći fudbal

photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

CRVENO-BELI USKORO ‘PALE MOTORE’: Već su zakazane jake provere, evo sa kim će Zvezda igrati na pripremama!

Objavljeno: 25.12.21 u 13:20

Pred fudbalerima Crvene zvezde su ozbiljne provere.

Nakon vrlo naporne i veoma uspešne polusezone, izabranici Dejana Stankovića otišli su na zaslužen odmor kako bi napunili baterije pred nastavak prvenstva i novih obaveza u Evropi.

Ipak, nema mnogo vremena za ‘gubljenje’, te su pred fudbalerima srpskog šampiona još jedne pripreme. Kao i godinama unazada, crveno-beli će ‘upaliti motore’ na Kipru, pa drugi deo priprema odraditi u Turskoj (Belek). Ekipa sa Marakane će na Kipru odigrati jednu prijateljsku utakmicu sa nekim od lokalnih timova, dok će u Turskoj biti totalno druga priča.

Već 25. januara, Zvezdini prvotimci će odmeriti snage sa Mariborom, čiji dres nosi bivši napadač crveno-belih Ognjen Mudrinski. Tri dana kasnije, sledi provera sa LASK-om iz Linca, dok će se 31. januara Zvezda sastati sa Šahtjorom iz Donjecka.

Poslednja, i generalna proba tima iz Ljutice Bogdana zakazana je za 3. februar, kada će crveno-belima protivnik biti Šahtjor iz Soligorska.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter