1
Fudbal

Fudbal, kvalifikacije za EURO U-21.Srbija Vs. Belorusija.Ljubomir Fejsa, Milan Smiljanic, Ivan Radovanovic, Stefan Babovic.Beograd, 08.09.2007..foto: Starsport

BIVŠI REPREZENTATIVAC SRBIJE NUĐEN PARTIZANU: Crno-beli ga odbili – ovo su razlozi za to!

Objavljeno: 25.12.21 u 10:18

Na kraju ništa od transfera.

Fudbaleri Partizana jesenji deo sezone završili su na čelu Superlige Srbije, sa 5 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranju Crvenu zvezdu. Trener crno-belih Aleksandar Stanojević, najavio je da će klub u prelaznom roku pokušati da dovede kvalitetnog defanzivca, a prilika za to ukazala im se vrlo brzo.

Naime, prema saznanjima Telegrafa, nekadašnji reprezentativac Srbije Ivan Radovanović ponuđen je Partizanu. Ipak, crno-beli su želeli fudbalera koji nije u poznim godinama, a obzirom da Radovanović ima 33, priča je brzo završena.

Fudbal Soccer
Friendly international match
Srbija v Japan
Ivan Radovanovic (L) and Keisuke Honda
Novi Sad, 10.11.2013
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Radovanović je trenutno član Đenove, a ove sezone nije odigrao nijedan meč. Iskusni fudbaler sa italijanskim klubom ima ugovor do leta 2022. godine. Ivan je prošao omladinsku školu Partizana, ali za prvi tim nikada nije zaigrao. Bio je na pozajmici u Smederevu davne 2007. godine, a 2008. je otišao u Atalantu. Tokom svoje karijere, igrao je i na pozajmicama u Pizi, Bolonji, Novaru, dok je od 2013. do 2019. nastupao za Kjevo iz Verone.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter