0
Evropske lige

Paris Saint Germain's Edinson Cavani during training session prior to the UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and PSG Paris Saint Germain in Belgrade, Serbia on December 10. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

BIVŠI AS JUNAJTEDA RAZOČARAN ODNOSOM KLUBA PREMA KAVANIJU: ‘Ronaldo je došao i svi reflektori su upereni u njega! Edinson je bio odličan prošle sezone’

Objavljeno: 25.12.21 u 15:50

Berbatov smatra da Urugvajac zaslužuje šansu!

Proslavljeni reprezentativac Bugarske, Dimitar Berbatov, razočaran je odnosom čelnika Mančester junajteda prema Edinsonu Kavaniju. Berbatov smatra da klub nije fer prema iskusnom Urugvajcu i da ne žele da mu pruže šansu,

Bivši as PSŽ-a je 2020. godine stigao na ‘Old Traford’ i ostavio je odličan utisak. Nisu to bile Kavanijeve partije iz najboljih dana, ali dosta je doprineo rezultatima ekipe. Berbatov ističe da je dolaskom Kristijana Ronalda potpuno izgubio svoje mesto na terenu.

-Iako je imao dobru prošlu sezonu, Kavani ne igra mnogo. Kada neko kao što je Ronaldo dođe u klub, svi reflektori su u njega upereni, on igra sve utakmice. To nije fer, jer je Kavani bio toliko dobar za tim prošle sezone, zaslužio je novi ugovor, a onda je Ronaldo zauzeo njegovo mesto. Nije fer, ali se takve stvari dešavaju u fudbalu – istakao je poznati golgeter.

Mediji širom sveta već dugo pišu o potencijalnom odlasku Edinsona Kavanija sa ‘Teatra snova‘, i to već u januarskom prelaznom roku.

-Ako postoji šansa, ako ima ponudu Barselone, naravno da će razmišljati o tome, jer želi više da igra. Podržao bih ga i rekao mu da ide i da igra, da bi mogao da zaradi dosta novca, i podsetio bih ga da više nema 24 godine – poručio je  Berbatov

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter