0
Domaći fudbal

Milan Rodic i Milos Spasic Superliga Srbije, Crvena Zvezda - Radnik Surdulica, Super Liga 13.12.2021. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ZVEZDA ‘CILJA’ KA JUGU SRBIJE: Presudio im u Surdulici, a sada crveno-beli žele da ga dovedu!

Objavljeno: 24.12.21 u 19:50

Pred nama je još jedan zanimljiv prelazni rok.

Ono što posebno zanima navijače Crvene zvezde i Partizana, jeste to kako će njihov tim ‘sklopiti kockice’ u zimskom i letnjem prelaznom roku, ko će otići, a ko doći u klub. Dok su crno-beli najavili ‘miran’ januar, na Marakani se vredno radi.

Crveno-beli dres je već obukao Ohi Omoižuanfo, međutim, ekipa srpskog šampiona se tu ne zaustavlja. Kako navode srpski mediji, na Zvezdinom ‘radaru’ našao se Miloš Spasić, krilo Radnika iz Surdulice. Delije ga vrlo dobro pamte, kada je Zvezda izgubila u Surdulici sa 2:1, upravo je Spasić bio jedan od strelaca.

Da kontakt između dve strane zaista postoji, potvrdio je i sam fudbaler.

– Radnik odlučuje o svemu, oni su u kontaktu sa Crvenom zvezdom – rekao je Spasić u razgovoru za Telegraf i potom dodao:

– Ako do transfera dođe, biću srećan, ali tu si i još mnoge druge ponude iz Evrope. Opet, s druge strane, ako ne odem nigde, daću svoj maksimum i pokušaću da pomognem Radniku u borbi za opstanak.

Spasić je ove sezone odigrao ukupno 22 meča i šest puta je zatresao protivničku mrežu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter