0
Domaći fudbal

Partizan - Crvena Zvezda Superliga Srbije Super Liga derbi, derby 19.9.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

VEČITI U ‘KLINČU’ ZBOG REPREZENTATIVCA: Zvezda i Partizan kreću u ‘ofanzivu’ na talentovanog fudbalera, crveno-beli su već u prednosti!

Objavljeno: 24.12.21 u 22:04

Oba kluba sa Topčiderskog brda žele da u svoje redove dovedu talentovanog Stefana Mitrovića.

Ofanzivac Radničkog iz Niša Stefan Mitrović nalazi se na radaru Crvene zvezde i Partizana, saopštio je kanadski novinar Tomas Nef. Kako navodi, Crvena zvezda je već poslala ponudu Zoranu Rajoviću, menadžeru supertalentovag fudbalera.

Mladi fudbaler ima ugovor sa Radničkim do 2023. godine, pa bi u skorijoj budućnosti tek trebalo da bude veće interesovanje za njega.

U red za Mitrovića stali su i brojni evropski klubovi, poput Bolonje, Briža, Genka, Lestera i Boaviste, pa je nam ostaje da sačekamo i vidimo kako će se ova situacija odvijati. Takođe, pomenuti novinar ističe da Stefan neće napustiti ‘Čair’ ove zime.

Pošto je veći deo detinjstva proveo u Kanadi, Stefan Mitrović je prihvatio poziv tamošnjeg selektora reprezentacije, što je nedavno potvrdio i njegov otac.

– Nisam očekivao ovakav „hajp“ oko Stefana i reprezentacije Kanade. Da, pozvan je na okupljanje u januaru i prihvatio je poziv. On je igrač koji je u usponu, ne budite strogi prema njemu: Svetsko prvenstvo je u torbi, verujte mi, Kanada će otići daleko – kazao je Ivan Mitrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter