0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

RATKO OBRADOVIĆ ZA HOTSPORT: ‘Hvala Nemanji Matiću! Još jednom je pokazao koliko je dobar čovek’ (FOTO)

Objavljeno: 24.12.21 u 14:53

Fenomenalan gest veziste Mančester junajteda!

Fudbaleri Brodarca se tokom celog jesenjeg dela sezone nalaze u vrhu tabele Srpske lige Beograd. Ekipa sa ‘Bombonjere‘ je beogradskoj publici još jednom prezentovala svoj  kvalitet.

FOTO: HOTSPORT

Istaknuti član Mančester junajteda, Nemanja Matić, ponovo je pokazao da poseduje ‘veliko srce’. Bivši reprezentativac Srbije donirao je fudbalsku opremu u vidu dresova i lopti FK Brodarac. 

FOTO: HOTSPORT

Sportski direktor kluba sa ‘Bombonjere’, Ratko Obradović, iskazao je veliku zahvalnost proslavljenom fudbaleru.

Nemanja Matić je pomogao Omladinskoj školi FK Brodarac. Legendarni fudbaler je donirao sportsku opremu našem klubu. Želim da se zahvalim Nemanji u ime svih članova našeg kluba. Ponovo je pokazao koliko je dobar čovek, a sigurno je da o njegovim igračkim kvalitetima ne treba trošiti reči. Redovno pomaže svom klubu i sugrađanima, a sada je odlučio da pruži pomoć i manjim ekipama iz naše prestonice. Ovo je fenomenalan gest i ponosan sam što naša zemlja ima ljude poput Nemanje – rekao je Obradović za HotSport.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter