1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

OHI JE JEDVA DOČEKAO DA OBUČE DRES: Norveški napadač je već na stadionu!

Objavljeno: 24.12.21 u 11:49

Već je na stadionu!

Nema sumnje da je jedva dočekao da dođe na stadion Rajko Mitić i proba novi dres. Entoni Ohikhuaeme „Ohi“ Omoijuanfo stigao je u Ljutice Bogdana nakon fantastične sezone koju je imao u dresu norveškog Moldea.

On je u redove srpskog šampiona stigao kao slobodan igrač, nakon isteka saradnje sa timom iz najjačeg ranga norveškog fudbala. Pored Moldea, Ohi je tokom svoje karijere igrao još za Stabek, Jerv, Lilestrom i za klub u kom je ponikao – Holmlia.

U dresu reprezentacije Norveške odigrao je samo jedan nastup, a prošao je apsolutno sve omladinske selekcije te zemlje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0

1 Komentara

  1. Ne verujem apriori u ovog Okija, jer ga nisam gledao, isto kao što neko veruje apriori u njega, iako ga nije gledao! To je moje pravo! Neka Oki odigra 5-6 utakmica, neka pokaže očekivani kvalitet i onda ću verovati u njega! Ali, ako bude ista situacija kao i sa Bajakokom, Dionijem, Van la Parom, molim one koji su ga doveli da od nas navijača Zvezde ne pokušavaju da naprave debile na vulgaran način! Setimo se što je “mister” izjavljivao za Bajakoka, kojega je u početku brutalno forsirao, a koji nije ispunio očekivanja! Tada je iznosio neinteligentne konstrukcije i besmislene budalaštine u odbrani Bajakoka, kao bole ga leđa i još je umoran!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter