0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: kkmornar.bar

‘NIJEDNA EKIPA NE SME DA SE POTCENI’: Mornar gostuje SC Derbiju na kraju polusezone – maksimalna ambicija, uz dužan respekt!

Objavljeno: 24.12.21 u 18:07

Polusezonu u ABA ligi Mornar završava gostovanjem podgoričkom SC Derbiju.

Biće to prvi duel ova dva kluba u ABA ligi ujedno i meč koji bi mogao da nagovesti koji će se od dva sastava boriti u nastavku regionalnog prvenstva za plasman u plej of.

Barani su u prethodnom kolu prekinuli seriju pobeda u duelu sa Partizanom ali su pokazali igru koja hrabri, naročito ukoliko u Morači zaigraju u kompletnom sastavu.

Pristupamo ovom meču kao i svim prethodnim. Rezultati koji se ove sezone postižu u ABA ligi ukazuju na to da nijedna ekipa ne sme da se potceni. Ekipa Derbija je startovala odlično. To je tim koji ima pozamašno igračko iskustvo. Ključni igrači su tri vrlo kvalitetna američka košarkaša. Uz Pavličevića i neke mlađe igrače naš rival sigurno ima kvalitet koji je i dokazao dosadašnjim rezultatima – rekao je trener Mornara Mihailo Pavićević i potom dodao:

– Mi smo nakon meča sa Partizanom imali dovoljno vremena da se spremimo za ovaj duel. Nadamo se da ćemo utakmicu dočekati sa daleko boljim zdrastvenim biltenom. Mi smo već pet-šest kola na višem nivou igre nego na početku i sa pravim sportskim optimizmom dočekujemo ovaj meč – istakao je sjajni stručnjak.

Vlado Mihailović veruje da će Mornar uspeti da zabeleži novi trijumf.

– Meč sa Derbijem je veoma važan za nas. Rival je pokazao da naročito na domaćem terenu igraju dosta dobro. Jasno je da nas ne očekuje lak meč ali to ne menja ambiciju s kojom idemo u Podgoricu i nadam se pobedi – rekao je Mihailović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter