0
Ostali sportovi

FOTO: MMA SAVEZ SRBIJE

LEGENDARNI KOŠARKAŠ GRMI NA INSTAGRAMU: ‘Treba im pomoći, nadamo se da će ministarstvo prepoznati ovaj sport’! (VIDEO)

Objavljeno: 24.12.21 u 10:21

Poruka je jasna – ‘Molim vas ljudi, primite nas!’

MMA sport izaziva različite reakcije kod ljudi, ali definitivno nikada nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Baš zbog te ‘brutalnosti’ mnogi ga osuđuju, pa se određeni broj ljudi i dalje distancira od istog.

Pre nekoliko dana je održan ‘Brave’ u Beogradu. Reč je o svetski poznatoj organizaciji, na kojoj je nastupila nekolicina naših boraca, a jedan od tih je i Slobodan Maksimović. On je nakon meča imao jasnu poruku, zamolio je ljude iz ministartstva da podrže one koji se bave MMA sportom u Srbiji.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥 Igor Rakocevic 🔥 (@igorrakocevic8)

Podrška je stigla i od Igora Rakočevića, legendarnog košarkaša koji aktivno prati MMA u Srbiji:

‘Podrska za MMA!! Ne vidim nijedan razlog, zbog cega najbrze rastuci, najatraktivniji sport na svetu ne bi bio prepoznat od strane @omladinaisport , koji je uzgred budi receno, daleko manje stetan i opasan od nekih drugih borilackih sportova. Isti slucaj vazi i za Brazilski Jiujitsu, ovim sportovima se bave na hiljade nasih mladih ljudi, koji svoje vreme i energiju ulazu u SPORT. Treba im pomci i olaksati u ostavrenju njihovih snova i sportskih ciljeva!!!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter