0
Evroliga

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 10: Jan Vesely of Fenerbahce in action during the 2019/2020 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 2 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Fenerbahce Beko Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on October 10, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

KAKAV MALER: Fenerbahče ostao bez dva lidera! Francuz slomio kost šake, Veseli povredio ligament!

Objavljeno: 24.12.21 u 12:53

Veliki problemi za Sašu Đorđevića!

Košarkaši Fenerbahčea u četvrtak su doživeli poraz u 17. kolu Evrolige. Izabranici trenera Đorđevića poraženi su od Asvela. Utakmica u Lionu odigrana je pred nešto više od 5000 navijača, a završena je rezultatom 84:82.

Poraz ipak nije najveći problem za ekipu iz Turske! Dva nezamenjiva igrača u rotaciji Fenera doživela su povrede!  U pitanju se Nando De Kolo i Jan Veseli.

Istaknuti reprezentativac Francuske polomio metakarpalnu kost. Reč je o kosti šake, a zada nije saopšteno koliko će De Kolo biti van terena. Povreda je ozbiljnijeg karaktera, pa prognoze ne idu u korist kluba iz Istanbula.

Velike maler je pogodio Fener! Ubrzo nakon Francuza, na povredu se požalio i Jan Veseli. Bivši as Partizana je povredio ligament skočnog zgloba desne noge, ali još uvek nije poznato da li je došlo do istegnuća.

U narednim danima igrači će obaviti detaljne preglede i ispitivanja, pa će lekeri tako utvrdi stepen povreda.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter