0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 09: Dusko Tosic of Serbia looks on prior to the FIFA 2018 World Cup Qualifier between Serbia and Georgia at stadium Rajko Mitic on October 9, 2017 in Belgrade. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

DUŠKO TOŠIĆ OTKRIO VELIKU TAJNU: Piksi odbio dve neverovatne ponude samo zbog Srbije!

Objavljeno: 24.12.21 u 15:21

‘Stojković želi da napravi veliku stvar u Kataru!’

Uspeh i fenomenalne partije reprezentacije Srbije na čelu sa Draganom Stojkovićem Piksijem, nisu prošli nezapaženo na svetskoj fudbalskoj sceni. Legendarni Piksi je u ovom momentu jedan od najtraženijih trenera na planeti.

Šampionski duh, pobednički mentalitet i fenomanlna atmosfera u svlačionici najbolje opisuju Orlove od dolaska iskusnog stručnjaka.

Duško Tošić je prvenstveno veliki prijatelj Dragana Stojkovića, ali i veoma blizak poslovni saradnik. Bivši as Crvene zvezde sarađivao je sa Stojkovićem u Kini. Piksi je dve godine Dušku bio trener u Gvangdžou.

Tošić je u razgovoru za Kurir otkrio da je naš selektor imao dve fantastične ponude od kojih ‘boli glava’, ali da on nije ni razmišljao o njima zbog Srbije.

-Imali smo unosnu ponudu pre utakmice sa Portugalom. Ozbiljna suma. Ali, Piksi nije hteo ni da priča o tome. Meni nije bilo svejedno. (smeh) Ali, Piksi je odbio. Posle plasmana u Katar, došla je još bolja ponuda. Boli glava, koliko dobra! Ali… Opet isto. Piksi hoće da završi misiju sa Srbijom. Želi da napravi veliku stvar u Kataru. Srbija mu je uvek bila i ostala na prvom mestu – rekao je Duško Tošić, u razgovoru za Kurir.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter