1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

CRNO-BELI ĆE BITI KOMPLETNI: ‘Parni valjak’ uskoro pali motore – Stanojeviću stiže najbitnije pojačanje!

Objavljeno: 24.12.21 u 23:24

Partizan ima iza sebe, rezultatski gledano i kada se uzmu u obzir sva tri takmičenja (dva domaća i jedno evropsko) u kojima po pravilu učestvuje, najubedljiviju i najuspešniju jesenju polusezonu u svojoj istoriji.

Glavni cilj Partizana u prolećnoj polusezoni biće nesumnjivo to da se odbrani liderska pozicija na prvenstvenoj tabeli i da se šampionska titula posle punih pet godina vrati u Humsku, kao i da se ostvari što bolji rezultat u Ligi konferencija.

Fudbaleri ‘parnog valjka’ će nastavak sezone morati da dočekaju potpuno spremni, pa su pred njima još jedne pripreme. Crno-beli ‘upaliti motore’ 12.01.2022, a na Kipar se sele 23.01. gde će provesti dve nedelje.

Fudbal-FK Partizan Zimske Pripreme Season 2020-2021
Partizan v Rubin
Bibras Natkho Natho
Antalija, 21.01.2021.
foto: Starsportphoto ©

Sjajna vest za Aleksandra Stanojevića jeste ta da će mu na raspolaganju biti Bibras Natho, koji je prebrodio anemiju. U razgovoru za Telegraf, to je potvrdio i trener Partizana.

– Natho će biti spreman za početak priprema, čuli smo se, potom i razmenili poruke. Dolazi, kaže, nikada spremniji i motivisaniji i to me veoma raduje – rekao je Aleksandar Stanojević.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter