1
Boks

VELJKO JURI 11. POBEDU U RINGU: Najboljeg srpskog boksera očekuje ledeni izazov na Zlatiboru!

Objavljeno: 23.12.21 u 12:18

Veljko Ražnatović (25), najpoznatiji srpski bokser, neće slaviti Novu godinu!

Umesto dočeka 2022. naš najbolji kruzeraš će u najluđoj noći pregledati snimke mečeva narednog rivala s kojim će odmeriti snagu već 2. januara na Zlatiboru u hali “Wai Tai” (ulaz besplatan). Srbin je spreman kao zapeta puška.

Odradio je ceo ciklus priprema, posebno sa Alanom Čehoevim, koji je iz čuvenog ruskog kampa “Arijana boksing” došao u Titel da bi unapredio Ražnatovićevu tehniku.

Pred svaki meč se osećam moćno, ali sam sada svestan da sam spremniji nego ikad. Pritom, željan sam mečeva, udaraca, nokauta! Verujem da će biti publike na Zlatiboru, da će biti puna hala, jer će to biti prilika za sve njih da me vide poslednji put pred meč za neku od svetskih ili evropskih titula. “Selim se”, boksovaću po Americi, Engleskoj, Nemačkoj, Rusiji dok ne dostignem nivo za titulu, a onda se vraćam u svoju zemlju da šampionski pojas okačim oko struka – u dahu će Ražnatović.

U kombinaciji za rivala je nekoliko zvučnih imena. O tome brine Aleksander Petković iz svetski poznatog “Petkos boks promoušna”, pa nema sumnje da će ispred Veljka biti kvalitetan protivnik. Prema prvim najavama, pored Ražnatovića u ring na Zlatiboru će i kapiten reprezentacije Srbije Vladan Babić, Rus sa srpskim pasošem – Sadam Magomedov, mlada nada Jovan Nikolić, zatim Igor Rogić, čovek koji je doneo titulu BK Sombor prošle sezone, ali i bar tri stranca plus Ražnatovićev rival u njegovom 11. profi meču. Ceo spektakl sa Zlatibora biće prenošen direktno na TV Arena Fight.

Veljko u karijeri još uvek ne zna za poraz, dok je trijumfovao 10 puta (7 nokauta).

Kao dokazani patriota Veljko Ražnatović će u petak 24. decembra biti među mnogim poznatim ličnostima koje će doći u Valjevo i podržati akciju “Trojka iz bloka” Humanitarne organizacije “Srbi za Srbe”. Cilj akcije u je prikupljanje pomoći za sedmočlanu porodicu Kostadinović iz Prijezdića.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter