0
Košarka

FOTO: Atlanta Hawks/Twitter

MORAĆE TO MNOGO BOLJE: Bogdan Bogdanović se konačno vratio na parket, sinoć nije blistao ali verujemo da će što pre ‘namestiti ruku’!

Objavljeno: 23.12.21 u 11:23

Nakon skoro mesec dana pauze, srpski as Bogdan Bogdanović oporavio se od povrede, te se vratio na parket.

Njegova Atlanta je sinoć izgubila od Orlanda rezultatom 104:98, a našem reprezenativcu će po svemu sudeći trebati vremena da ponovo namesti ‘nišan’.

Bogdan je sinoć loše šutirao, pogodio je svega dva šuta od devet pokušaja, pa je meč završio sa šest poena, a uz to, zabeležio je po dva skoka i isto toliko asistencija.

Oba tima su se susrela sa kadrovskim problemima zbog korone koja pravi veliki haos u NBA ligi. Bek Hoksa Kevin Huerter je dobio pozitivan nalazi i nije bio u sastavu, van stroja su takođe bili Lu Vilijams i Timoti Luvavu, kao i Tre Jang, Klint Kapela i Danilo Galinari.

Goste je do pobede predvodio Franc Vagner sa 25 poena, Geri Heris je dodao 17, a Bi-Džej Džonson 14. Atlanta sada ima skor 14-16, te je na 11. poziciji na Istoku, dok je Orlando na 14. poziciji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter