0
Košarka

Luka Doncic European basketball championship, Evropsko prvenstvo u kosarci Eurobasket Slovenija - Ukraina, Slovenia - Ukraine 09.9.2017. Istanbul, Turska, 9. Septembar 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

LJUDINA – U SVAKOM SMISLU TE REČI: Dončić ovim je ovim gestom sve raspametio – iznenadio je decu koja će novogodišnju noć provesti u bolničkom krevetu! (FOTO)

Objavljeno: 23.12.21 u 13:10

Već nekoliko sezona Luka Dončić dominira u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Činjenica je da je slovenački as postao prava zvezda u Americi, zarađuje ogromnu svotu novca, ali Luka nije dozvolio da ga to promeni za razliku od drugih, već je ‘ostao na zemlji’.

Ako je neko sumnjao u suprotno, sigurno će promeniti mišljenje kada pročita ovaj članak. Naime, Dončić je svojom inicijativom odlučio da iznenadi decu koja borave u ljubljanskoj pedijatrijskoj bolnici, i koja će novogodišnju noć provesti u bolničkom krevetu.

Kao mali znak pažnje, Luka je za njih spremio čak 200 paketića, koji sadrže slatkiše, garderobu i igračke. Svako dete je dobilo i Lukinu fotografiju sa potpisom, što je posebno oduševilo mališane.

– Ova deca prolaze kroz jako teške trenutke. Nadam se da ću im svojom pažnjom doneti barem malo radosti u ovim jako teškim trenucima za njih. Želim vam da se što pre osećate dobro i ozdravite i da se vratite onome što volite da radite u životu. Mislim na njih i želim svoj ovoj deci i njihovim porodicama srećnu Novu 2022. godinu – poručio je Dončić.

Fotografije možete da pogledate OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter