0
Evroliga

Branko Lazic reacts Crvena Zvezda v Olympiacos Piraeus-Euroleague 2021/22 Beograd, 09.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ZVEZDU VEČERAS OČEKUJE NOVI EVROLIGAŠKI ISPIT: Kapiten crveno-belih veruje u pobedu – ‘U dobrom smo ritmu, samo ovako da nastavimo’

Objavljeno: 22.12.21 u 17:06

Košarkaši Crvene zvezde nakon ubedljive pobede u regionalnom takmičenju, okrenuli su se obavezama u Evroligi, gde ih već danas od 18.30 časova očekuje meč 17.kola elitnog takmičenja sa aktuelnim šampionom Anadolu EFESom.

Ekipa iz Istanbula nakon nesigurnog početka i promenljivih partija, uhvatila je šampionski ritam i počela da dobija utakmice u serijama.

Time je posao crveno belih dodatno otežan, a prd ovu, 11. utakmicu u istoriji Evrolige između dva kluba, EFES ima skor 8-8, Crvena zvezda 7-9 i odlično prolazno vreme u zvanično poslednoj utakmici prvog dela E.

Crveno beli ni na ovoj utakmici neće biti kompletni, Dejan Davidovac je dobro prošao ali mu sledi pauza, dok je Ognjen Dobrić koji je preskočio utakmicu sa Borcem pod velikim znakom pitanja za ovu utakmicu.

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić se nada pobedi.

– U dobrom smo ritmu, nadam se da ćemo u istom nastaviti u Istanbulu. Ako nastavimo s ovakvom koncentracijom i zalaganjem, možemo da tražimo šansu. Biće teško zaustaviti Micića i Larkina, to su možda i dva najbolja igrača u Evroligi, jedan zapravo i jeste aktuelni MVP, svakako da su sjajni i biće potrebno da odigramo individualno, a onda i timski u odbrani. izdigli su se i vezali dosta pobeda, tako da će sigurno pokušati u istom ritmu – rekao je kapiten crveno belih.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter