0
Evrokup

Head coach Zeljko Obradovic Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ŽELJKO OBRADOVIĆ: ‘Mislim da je ovo bilo naše najgore defanzivno izdanje u sezoni’

Objavljeno: 22.12.21 u 21:17

Mekalum presudio crno-belima!

Košarkaši Partizana doživeli su drugi ovosezonski neuspeh u Evrokupu. Crno-beli su u Krasnodaru poraženi od Lokomotive sa 101:94. Obe ekipe sada imaju isti skor, od šest ostvarenih trijumfa i dva poraza.

Lokomotivu je do trijumfa predvodio fenomenalni Mekalum! Američki košarkaš je utakmicu završio sa učinkom od 33 postignuta poena, pet skokova i pet uspešnih dodavanja.
Po završetku utakmice, oglasio se šef stručnog štaba Partizana, Željko Obradović. Iskusni stručnjak je nezadovoljan igrom u defanzivi.

-Odigrali smo jako loše u odbrani. Iskreno, mislim da je ovo bilo naše najgore defanzivno izdanje u sezoni. Znali smo da velika opasnost preti od Mekaluma, ali nismo uspeli da ga neutrališemo. Da li nas je rival iznenadio zonskom odbranom? Nije. U napadu jesmo napravili dosta grešaka, ali meč koji je ostao iza nas nismo izgubili zbog igre u napadu, nego zbog loše, jako loše igre u odbrani. Čestitam kolegi Maksimoviću na pobedi. Idemo dalje, okrećemo se iskušenjima koja slede. Svaka utakmica je teška i zahtevna, u svakom meču ćemo kao i do sada nastojati da stignemo do pobede, a o krajnjim ambicijama je isuviše rano pričati –  naglasio je Željko Obradović.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter