0
ATP

Davis Cup Finals-Semifinals-Serbia v Croatia-Novak Djokovic (SRB) v Marin Cilic (CRO) Madrid, 03.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

‘ŽELI DA IGRA’: Direktor Australijan opena otkrio kakva je situacija oko Đokovićevog učešća – ‘Ispunio jedan od dva uslova’

Objavljeno: 22.12.21 u 08:30

I dalje nema potvrde da li će prvi reket sveta igrati u Melburnu.

Organizatori Australijan opena su potvrdili da će delu tenisera biti omogućeno medicinsko izuzeće od vakcinacije za dolazak na prvi grend slem naredne sezone.

Prvi igrači će u Melburn stići 28. decembra, a direktor turnira Kreg Tajli je izrazio uverenje da će Novak Đoković i Rafael Nadal učestvovati na Australijan openu.

– Sjajna stvar je da su svi koji dolaze u Australiju vakcinisani. Ili će biti veoma mali procenat onih koji su tražili i dobili medicinsko izuzeće. Dakle, ako je igrač ovde, to samo znači da je ispunio jedan od ova dva uslova, rekao je Tajli.

On se minulog vikenda poslednji put čuo sa Novakovim timom.

– Još jednom ponavljam! Ako se Novak pojavio na AO, to znači da je vakcinisan ili je dobio medicinsko izuzeće. Njegov izbor u vezi sa zdravstvenim stanjem je da sve to ostane privatno. Ono što je sigurno jeste to da Novak želi da igra na AO. Medicinski gledano, oni ni sa kim ne razgovara o tome, a ja to neću dovoditi u pitanje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter