0
Evroliga

FOTO: Twitter/Screenshot

ZA KOGA ĆE NAVIJATI VEČERAS?: Sestra Vasilija Micića na mukama, brat joj igra u Efesu a dečko joj je ovaj košarkaš Crvene zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 22.12.21 u 17:59

Slatke muke.

Večeras od 18:30, u okviru 17. kola Evrolige sastaće se Anadolu Efes i Crvena zvezda. Ekipa iz Istanbula nakon nesigurnog početka i promenljivih partija, uhvatila je šampionski ritam i počela da dobija utakmice u serijama.

Crveno beli ni na ovoj utakmici neće biti kompletni, Dejan Davidovac je dobro prošao ali mu sledi pauza, dok je Ognjen Dobrić koji je preskočio utakmicu sa Borcem pod velikim znakom pitanja za ovu utakmicu.

Uoči samog meča, jednu zanimljivu fotografiju objavila je sestra Vasilija Micića, Nina Micić. Na njoj se nalaze Vasilije, koji igra za Efes, i Luka Mitrović, košarkaš beogradskog tima. Pomenuta fotografija je nastala iz perioda kada su obojica nosili dres ekipe sa Malog Kalemegdana.

Večeras će Vasa i Luka biti rivali na parketu, a veliko je pitanje za koga će Nina navijati, pošto je Luka Mitrović njen momak, dok joj je Vasilije rođeni brat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter